giovedì 17 febbraio 2011

aiaiai!!!

ma ei saa aru, kuidas alati,kui ma koju lähen,kõik nii käest  läheb...enne koju jõudmist,käisime emaga poes,no siis võib muidugi kõike, mida hing ihkab toidukorvi laduda...nii mingi 5 ajal siis sõin siis päris toidu asemel,mingit jama: 5 shok. kommi,tükk sohkl.kooki(emal ja vennal oli sünna),2 peopesa suurune kobar viinamarju,5-6 räimerulli ehk rullmopsi,leivaviil,2 viilu juustu.klaas mahla..jube...lähen tantsin maha need...loodetavasti
S.

2 commenti:

  1. ei olnud ju midagi palju! pealegi sünnad...
    proovi kõige ebatervisliku asemel valida poes igasuguseid maitsvaid puu- ja juurvilju, need on ju tegelikult palju maitsvamad kui mingid süsivesikupommid :)
    olen mõnikord poodi läinud ja tahtnud nii väga osta midagi magusat, aga olen siiamaani suutnud vastu panna (peale nende sok. küpsiste 1x).. mõtlen, et pärast olen uhke, et jälle mingit jama ei söönud, vaid sõin selle asemel vitamiinirikkaid apelsine näiteks!
    jätka samas vaimus nandra!

    r

    RispondiElimina
  2. jep,eks ma ikka võtsin apelsine ja banaane ka,aga no ma ei suutnud resistida neid miglé komme(need on need, mis sa 1x ütlesid et on väga maitsvad kommid,punase paberiga:))novot,aga eks ma olen ka ikka eneseületusi teinud,tõesti on hea tunne;)..
    ise oled ka tubli!

    RispondiElimina