venerdì 11 marzo 2011

Lea Liitmaa: trenn kõhnaks ei tee!

«Kui varem arvasin, et kilodest saab lahti trenni tehes, siis nüüd ma tean, et kehakaal langeb ainult tänu toitumisele,» pajatab lauljatar Lea Liitmaa (37) Naistelehele

Tähelepanelikud «Stiilipäeviku» vaatajad märkasid kindlasti hooaja avasaadet vaadates, et rokimimm Lea on teinud läbi drastilise muutuse. Peale stiilimuutuse, mille tulemusena sai temast tõeline vampnaine täheldasid televaatajad veel, et Lea sääred ja piht on siredamad kui eales varem.
Möödunud aasta juulis kolmanda lapse sünnitanud Lea kinnitab vapralt, et üleliigsete kilode kaotamine pole mingi imekunst. «Praeguseks olen kaotanud seitse kilo, aga eesmärgiks on veel kümme kilo maha saada.»
Lea võttis vormi kiireks taastamiseks appi isegi eratreeneri, kes koostas talle kindla toitumis-ja treeningprogrammi. «Just toitumine on kaalulangetamise juures kõige olulisem - trenn kedagi kõhnaks ei tee,» on Lea veendunud. «Trenni võib siis teha, kui soovid oma keha trimmida, saada kauneid muskleid ja voolujoonelist vormi.»

Mis on siis Lea kaaluga võitluse saladus?
«See on lihtne, tuleb välja arvutada, kui palju kaloreid keha vajab puhtalt eksistentsiks. Selleks mõõtis treener ära minu pikkuse, kaalu ja rasvaprotsendi ning sisestas saadud andmed koos vanusega vastavasse arvutiprogrammi.
Selgus, et ma pean sööma neli korda päevas ja iga kord täpselt 400 kilokalorit ehk päevas kokku 1600 kilokalorit.
Kui tavaliselt on dieediga üks hirmus nälg ja jant, siis minul on kohgu aeg kõht täis ja kui tõtt rääkida, siis pole ma varem nõnda palju söönudki.

Lea lemmikretsept:
50 g aurutatud riisi
85 g rasvast kala (punane kala, soovtatavalt lõhe)
10 g kvaliteetset õli
sidrunimahla
150 g värske peedi ja porgandi salatit

Lea soovitab kala praadida õrnalt sidrunimahlas (siis ei pea nii palju õli kasutama) ja maitsed paneb mänglema ka kübeke sidrunipipart

Nessun commento:

Posta un commento