lunedì 7 marzo 2011

Tere taas

Vahepeal  on kõik ,mis on seotud söömisega, käest ära läinud. Liiga kergekäeliselt on lubatud kõike head ja paremat, rohkem kui võiks. Ilmselt petab see mind ära, et kevad ei paista kuskilt tulemas.  Ehk siis, et pole hullu kui natuke aega veel pekki koguda. aga see on vale, :D
Tänasest võtan end uuesti kätte, et suvel uhkusega randa minna või linna peal lühikesi pükse kanda.Kõik üleliigne tuleb kaotada ja võdisev pringiks muuta. :D

Hommikuks ei söönud midagi. Jõin kaks klaasi vett ja tassi mate teed. kõndisin kooli (~30min) ja pärast koju tagasi ka.  tagasiteel käisin Rimist läbi, ostsin ainult värsket ja basmati riisi. koju jõudes tegin toorsalatit (jääsalat, tomat, kurk, avokaado, oliiviõli+basiilik ja laimimahl), selle juurde keetsin riisi. maitses ülihea.!
Vett olen vahepeal tarbinud piisavalt.

Kui praegu eelmise suve riideid proovida, ja need sulle enam selga ei lähe, siis tuleb kindlasti kiiremas korras midagi ette võtta.! eksole?

m.


Õhtuks (enne 18.00) sõin sedasama mida lõunaks (riis ja salat). ja magustoiduks kuivatatud banaani ja mandleid. veel rohkem õhtul lähen poidega mängima. ringi liigun jala.(Y).

m.

2 commenti:

  1. sul veab, et tantsida saad... :) kuidas sul läheb su nende nimelt ostetud kitsaste pükstega? :D

    r

    RispondiElimina
  2. hah. need püksid. ..mul peaks vaagnaluu juba pisut kitsam olema, et need püksid jalga mahuks...:D

    RispondiElimina