lunedì 7 marzo 2011

öhtul siiiiiiiiis... pühapäeva õhtul.... ristorante. antipastiks olid igasuguseid asju, nt pisellid (erinevat tüüpi herned ja oad), polenta (siuke köögiviljadest kokkusegatud), salaami, prosciutto, seafood, veel köögivilju ja värsket salatit, friteeritud köögiviljad.. söögiisu kohe kasvas!
ja eineks siis pitsa ja calzone... mai oska seletada aga see teine on ka pitsa. tegime 50:50... olid ka köögiviljade ja siis lihaga, maru hea. kõrvale punast veini 50:50, hiljem kahe peale 2 koogitükki karamelli ja pähklitega, siis pits likööri, ja pärast espresso... ja hiljem veel tegime mõned õlled. kõht oli täis, aga polnud tunnet, et liiga palju oleks söönd või midagi... see on suht tavaline itaalia õhtusöök!

siis ma jõin terve esmaspäeva vett, hommikul espresso, lõunal 25g milkat ja kaks leiba prosciuttoga..

koju jõudsin mingi 4, niiet tegin riisi hernete, siis nende roheliste kaunade (ei tule eestikeelne nimi meelde),basiiliku, küüslaugu ja lõhekonserviga, kõrvale värsket tomatit oliiviõliga ja pärast üks väike maasikajogurt.

sannu postitust lugedes mõtlesin, et kui põnev, et ta nt laimimahla kasutas vms. et teinegi kord, võiks kirjutada ka, kuidas antud söök tehtud on, siis saab šnitti võtta ;)

jou


r

Nessun commento:

Posta un commento