domenica 23 gennaio 2011

tsiisus maju ei mäleta, mida ma kõike siin paari viimase päeva jooksul söönud ja joonud olen...aga eks ma katsun meelde tuletada:nii viimane sissekane oli,et ma sõin aavo leibasid.siis läksin vantsile külla ja seal sõin mõned kalajupid taignas ära, kringlit ja kisselli,muidugi väikse geisha ja hiljem vanaema juurest kaasa võetud twixi.siis Madli juures näksisn komme, hiljem kodus oli isa sünna,nojamudugi seal siis läks lõplikult käest ära: hapukapsas, kartulid,heeringas hapukoorega,heeringaga veileivatort,morss ,eitea kui palju kringlit,sest see oli lihtsalt niiiiiii maitsev,enne kõike seda sõin ühe õuna ka.:D.pärast Marko juures näksisin veel kodust kaasa võetud kapsas...õõh..
nii hommikul siis tegime pannkooke ja sõime neid juustu ning moosiga..mmaitsvad olid,mingeid võileibu sai ka näritud..see oli umbes 3 ajal vist.nii ja siis liigutamise kohapealt nii palju,et käisime jalutamas vallikraavist skeitpargini,sealt supilinna ja mööda Emajõe äärt siis tagasi koju...selleks asjaks oli kõht juba hirmus tühi,kell oli mingi pool 11,ja kuna eriti midagi muud süüa polnud kui neid sünnipäeva jääke,siis praadisin kartulit, kapsast,peale panin natuke hapukoort ja majonees, sõin ka veits seda võileivatorti,üks juustu-tomati võileib käis ka enne teisi-nii hea rasvavaba toit hilisõhtul,eksole :D nii, teed sai korralikult joodud,aga siis tuli ju veel magusaisu,kuna külm lühendas meie jalutuskäiku tunduvalt,siis poodi me ei viitsinudki minna,et sealt shokolaadi osta,seega tuli käepäraste toodetega magusanälga kustutada,milleks olid: sepik või ja meega,no oma kolm saia sai ikka söödud,lisaks üks poolik sai suhkru ja hapukoorega,pärast oli süda paha,aga rahul:Dsöömisele järgnes üks film ja siis tuttu..
tänane hommik algas ka kell 2, sõin kaerahelbeputru(veega tehtud,piima polnud::D)moosiga,üks juustuga sepiku võiku,2 tassi teed..ja siiani olen söömata,kõht juba korisebki,peaks süüa minema otsima:D..suht nälg on majas,kappides ulub vaid tuul:peaks vist asju koguma minema(naised on kogujad ja mehed kütid:P)..kokkuvõtteks siis niipalju,et nädalavahetus polnud produktiivne...ehk uus nädal on edukam...:)elame näeme!
Sants,

1 commento:

  1. hahaha :D nàdalavahetusel làheb jah kàest àra tavaliselt. aga ei ole viga midagi. ma mòtlesin, et vòiksi nmàdalavahetused vabamaks teha! eiii tegelt...

    ja kudias mul eesti toidu igatsus tuli praeguuuuuuuiuiuiui KOO JOHVI!

    r

    RispondiElimina