sabato 29 gennaio 2011

Mniii... neljapàeva òhtul kàisin siis sòbra pool òhtusòògil ja sòime mingit hispaania riisirooga ja vene salatit ja liiga palju veini.
jàrgmine pàev sòitsin kaua rongiga (arezzosse), sòin reisi jooksul kaks ylitervislikku paninot prosciuttoga ja jòin 2l vett! ja siis pàrast veel pohmelli lòpetuseks cocacolat (HALB!)
òhtupoole tegime vàikse aperativo- pool klaasi veini, ja kodus sòime michele mamma tehtud napolitana pitsat, mina 2 vàiksemat tk ja punast veini nii ja kohvi muidugi ja hiljem làksime puppi ja seal jòin kaks òllet!
jàrgmisel pàeval (tàna hommikul kell 15) sòime natuke kypsist ja melissi teed ja seda eilset pitsat ja punast veini ja vett peale. + veel valget leiba oliiviòliga ja prosciuttot... siis kàisime òhtusòògil ning sòime ahjukana ja -kartulit ja rohelist salatit ja vett. pàrast veel piskuse tyki kooki ja pits likòòri. aga nyyd làhme jàlle vàlja ja vòtame vist veits pòtti. 

nipid: sòòn hàsti aeglaselt ja selle tòttu ka palju vàhem kui tavaliselt.  ja vahepeal ei nàksi.. yritan sellest loobuda. alati mòtlen, et siis pean ju nàksid siia kirja panema ja see ei ole hea :D

1 commento:

  1. see on ka tore, et kui ma nt kirjutan oma sòòmingutest/joomingutest siia, siis ise lugedes saan aru, mis ma valesti teen. nagu peeglist joonistuse vaatamine. ma peaks vist vàhem òllet jooma!

    RispondiElimina